Пісіруге арналған қазандықтар
Ас қорыту қазандықтары
Ас қорыту қазандықтары-бұл алғашқы тағамдарды, сорпаларды, тұздықтарды, жармаларды, сусындарды және өңделген тағамдарды үлкен көлемде дайындауға арналған кәсіби жылу жабдықтары. Мұндай қазандықтар мейрамханаларда, кафелерде, асханаларда, балалар мен медициналық мекемелерде, сондай-ақ тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында кеңінен қолданылады.
Ас қорыту қазандықтарының артықшылықтары:
- Жоғары өнімділік-бір циклде көп мөлшерде тамақ дайындауға мүмкіндік береді.
- Біркелкі қыздыру-өнімдер күйіп кетпейді және табиғи дәмді сақтайды.
- Функционалдылық-қайнату, бұқтыру және бумен пісіру мүмкіндігі (бу көйлегі бар модельдерде).
- Сенімділік-коррозияға және жоғары температураға төзімді берік Тот баспайтын болаттан жасалған.
- Пайдалану ыңғайлылығы-температураны оңай реттеу және дайын өнімді кран арқылы ағызу.
Ас қорыту қазандықтары электрлік және газбен жұмыс істейді, тостағанның әртүрлі көлемі бар — шағын асүйлерге арналғанактам үлгілерден бастап ірі өндірістерге арналған өнеркәсіптік шешімдерге дейін.
Ас қорыту қазандығын пайдалану асүйдің жұмысын оңтайландыруға, уақыт шығындарын азайтуға және дайын тағамдардың тұрақты сапасын қамтамасыз етуге мүмкіндік береді.


